Individuell Coachning

Slide 1
Individuell Coachning
Vill du komma vidare med din musik?
Förverkliga dina mål med individuell coachning
Slide 1 - copy
Individuell Coachning
Vill du komma vidare med din musik?
Förverkliga dina mål med individuell coachning

Nå dina mål med individuell coachning!

Individuell coachning innebär att du får mentorstöd och stöttning framåt i ditt skapande och artisteri för att på bästa sätt nå dina mål. Vi skräddarsyr coachningen utifrån dig och dina behov. Vi fokuserar på dina mål och skapar en individuell målplan för att tydliggöra och konkretisera vart just du vill och behöver göra för att nå dit.

Coachningen sker över Zoom (eller Skype) och e-mejl. Totalt har vi fyra Zoom-möten (4 x 40 min) ett i månaden under fyra månaders tid (kan dock anpassas efter önskemål).

Mellan Zoom-mötena har vi mejlkontakt och jag finns tillhands som mentor och stöttning under tiden. Du får en egen digital samlingsplats för din målplan och delmål. Där finns även kapitel med råd och tips på hur du kan utveckla dig inom olika områden som låtskrivande m.m.

  • Zoommöte 1. Målplan. Vi skapar din målplan och sätter upp delmål.
  • Zoommöte 2. Uppföljning av delmål.
  • Zoommöte 3. Uppföljning av delmål.
  • Zoommöte 4. Uppföljning och nästa steg

Coachning med Sabina Chantouria.

Från 18 år uppåt.

Omdöme

Coachningen var bra och den utvecklade min musik och mig själv väldigt mycket på ett sätt jag inte skulle klarat av på egen hand.

Den hjälpte mig genom att jag tog tag i mina drömmar och gjorde om dem till mål. Jag kom in i en musikstudio och fick spela in mina egna låtar, jag utvecklade min sång och mitt låtskriveri.

– Isabelle Sterlin (Individuell coachning under 2019)

Fyll i formuläret för frågor och bokning.

Sach Music får kontakta mig per mejl med info om Individuell Coachning